L'article de blog qui n'a jamais été publié…

I november 2019, skrev jeg det allerførste indlæg til vores blog. En blog som aldrig kom i luften, fordi hele alpe eventyret var så fantastisk, at vi bare ville være i nuet uden at sidde og skrive bag en computer, men istedet nyde den friske alpeluft, snakke med vores gæster, give en fantastisk service, lærer vores søn at stå på ski og snowboard, ja og meget meget mere. Derfor kom bloggen aldrig op. I skal derfor ikke snydes for det indlæg, jeg skrev og gerne ville have udgivet, som en del af hele alpe eventyret og rejsen dertil.

07.11.2019

Det her, er vores første indlæg. Det er grænseoverskridende, sjovt, mærkeligt men også helt perfekt.

Om præcis 12 dage sidder vi i bilen på vej mod Frankrig. Her har vi 20 timer til at brainstorme, komme med idéer, skrive, snakke, hygge og planlægge hvordan vores næste halve år skal være.

Okay, planlægge er måske så meget sagt. For vi skal jo arbejde. Vi kommer til at lave faste rutiner, selvom det egentlig er lidt det vi flygter fra. Det bliver bare i et andet land, i den friske alpeluft og med nye mennesker som vi skal lærer at kende. Hver dag. For vi får nye gæster min. én gang om ugen og vi glæder os til at byde dem velkommen til vores hotel og fortælle dem en lille del af vores historie. Måske de bagefter finder os her. På bloggen.

Vildt nok. En blog. Det startede jeg egentlig også på da jeg (Signe) rejse til Frankrig første gang i 2011, på min allerførste skisæson som 19 årig. Den blev ikke til noget og den var egentlig også bare til min familie og venner så de kunne følge med i mit liv dernede. Som en slags dagbog. Nu laver jeg den her blog for at inspirere andre. Og det glæder jeg mig til!

Laisser un commentaire

FR